Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Burendag vieren bij Spar Nicolai Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Ieder jaar op de 4de zaterdag in september wordt burendag gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2023 vieren we burendag op 23 september.

- advertentie -

“Wij van Spar Nicolai Winschoten vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de buurt. Daarom organiseren wij zaterdag een gezellig samenkomen voor de winkel. Gratis koffie, thee en een gratis lekkernij van COSIS.” zegt eigenaar Sven Nicolai van de Spar Winschoten.

“Een goede buur(t) is beter dan een verre vriend.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button