Algemeen

Boeken- en platen markt voor Wijkresto in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 23 september aanstaande organiseert Rotary Winschoten een boeken – platenmarkt waarvan de gehele opbrengst beschikbaar wordt gesteld aan de Wijkresto in Winschoten. De boeken- en platenmarkt vindt plaats van 9:30u tot 18:00u in Ons Gebouw aan het Burg. Schonfeldplein 7a in Winschoten.

- advertentie -

Kom kijken en kopen! 
Houd je van lezen en muziek luisteren, kom dan langs! Je vindt er boeken voor hele lage prijzen in verschillende categorieën, van bijvoorbeeld kookboeken, romans en detectives tot kinder- en reisboeken. En ook zijn er duizenden Lp’s en singles voor mooie prijsjes te koop. Voor elk wat wils! Je bent van harte welkom.

Wijkresto
Wijkresto is een initiatief van het Leger des Heils, Lentis, protestants kerken Nederland en sociaal werk Oldambt. Het doel is mensen samenbrengen en tegen een bescheiden bedrag een gezonde maaltijd aan te bieden. Met de aankoop van boeken en platen steun je dit goede doel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button