Op stap

Haal nu je kaarten voor de Drive-in Bioscoop

- advertentie -

Winschoten – Het is bijna zover! Op zondag 15 oktober gaat de drive-in bioscoop in Winschoten van start, en De organisatie Ronde Tafel 41 kan nauwelijks wachten! Alle opbrengsten van de drive-in bioscoop gaan namelijk naar Stichting De Dichte Knip Oldambt.

- advertentie -

Het Filmprogramma
Ontdek het geweldige filmprogramma! De Ronde Tafel hebben een gevarieerde selectie van films klaarstaan om jou te vermaken. Of je nu van animatie houdt of van een goede horrorfilm, er is voor ieder wat wils:

13:00 – De Super Mario Bros. Movie (NL gesproken)
17:00 – Fast X
19:30 – Scream VI

Bestel de kaarten online via deze website.

En hier komt het beste nieuws: de officiële kaartverkoop is nu in volle gang. Wees er snel bij om je kaarten te bemachtigen en zorg ervoor dat je deze unieke filmervaring niet mist. “We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zondag 15 oktober in Winschoten voor een onvergetelijke dag vol filmplezier in de open lucht!” aldus de organisatie.

De hoofdsponsoren:  BUZ Personeeldiensten, Balkan Restaurant Makedonia Winschoten & Stadskanaal, NC-Websites, Palletmatch en Spar Nicolai Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button