Cultuur

Jubileumexpositie schildersgroep Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Voor schildersgroep Nieuwolda is 2023 een jubileumjaar. De groep, bestaande uit vier kunstenaars, heeft maar liefst 20 jaar les van beeldend kunstenaar Yvonne Struys. Twintig jaar tekenen en schilderen aan de hand van thema’s die meestal niet-alledaags zijn.

- advertentie -

“Dit najaar pakken we uit met een tweede tentoonstelling en wel op twee locaties. Daar is o.a. ons meest recente werk te zien, namelijk een surrealistische variatie op het thema poppen: half pop, half mens en composities met losse poppendelen.” aldus de organisatie.

Exposanten: Hannie Loor, Tineke Raap, Martine Rijnveld, Henny Wiltjer. De opening zal plaats vinden op zaterdag 7 oktober om 14.00 uur door Liesbeth Jansen. De expositie is 7 en 8 oktober van 13.00 tot 17.00 uur open.

Expositieruimtes:
Atelier Yvonne Struys, voormalige Samen op Weg kerk, Hoofdstraat 45 te Nieuwolda. Dorpshuis ‘t Trefpunt, Hoofdstraat 60 te Nieuwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button