Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Gratis ondernemersavond op 10 oktober in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Op dinsdagavond 10 oktober zijn (startende) ondernemers uit Oldambt uitgenodigd voor een gratis ondernemersavond. De Ondernemersavond is een initiatief van de gemeente Oldambt en De Ondernemersfactory uit Winschoten en is bedoeld voor alle ondernemers ‘die willen groeien’ of met nieuwe inspiratie aan de slag willen.

- advertentie -

Erich Wünker, wethouder Economische Zaken van de gemeente Oldambt, trapt de ondernemersavond samen met Oldambtster ondernemers af. Vervolgens neemt bestsellerauteur Pedro van Helden van het boek ‘Onweerstaanbaar ondernemen’ het stokje over en presenteert hij zijn succesformule voor groei.

Wat kunnen ondernemers nog meer verwachten?
Ondernemers kunnen zich tijdens de ondernemersavond laten informeren over subsidiemogelijkheden en over energiebesparing. Maar ook over de kansen die samenwerken met het onderwijs hen biedt. Na afloop is er een informele netwerkborrel.

Erich Wünker wethouder Economische Zaken van de gemeente Oldambt, zegt:
“Ik hoop dat we veel nieuwsgierige ondernemers kunnen verwelkomen op De Ondernemersavond. Samen kunnen we elkaar inspireren, kennis delen en netwerken. Dus ik zou zeggen, meld je aan en laat je verrassen! Of tip collega-ondernemers voor wie dit interessant kan zijn.”

Datum: Dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: 19.00 uur
Locatie: De Ondernemersfactory, Beertsterstraat 42, 9671 BL Winschoten
Voor wie: De avond is bedoeld voor ondernemers uit de gemeente Oldambt

Ben jij een (startende) ondernemer die wil groeien? Meld je aan via deze link! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button