Algemeen

Fotoserie: Veel felle kleuren tijdens FashionEvent herfst/wintermode

- advertentie -

Winschoten- Met name het tweede deel van het FashionEvent dat zaterdag begon om 15:15 uur kon rekenen op een mager zonnetje, in elk geval is het toen droog gebleven. En dit trok weer vele belangstellenden voor de nieuwste herfst- en wintermode, gepresenteerd door 15 modezaken, waaronder ook een schoenenzaak en winkel met de laatste brilmode. Er waren deze middag dus twee sessies gepresenteerd door Agnes van modezaak Outfit.

- advertentie -

“Bijna alle modezaken in Winschoten doen mee en een nieuwkomer is Leads mode voor mannen en vrouwen en wij zijn daar als aanvulling heel blij mee. Het is een leuke show geworden met de nieuwste herfst en winterkleding en is geshowd door klanten en personeel van de deelnemende winkels. Dus iedereen heeft z’n mooiste setje aan, waardoor het publiek zich kan laten inspireren en ik hoop dan dat iedereen denkt ‘Wij gaan naar de winkels om het zelf eens te passen’,” aldus Agnes.

De kleuren zijn de bekende voor deze tijd van het jaar, dus veel donkere tinten. “Toch zien wij veel felle kleuren als groen, roze, en geel, en dit in combinatie met de donkere kleuren geeft dit toch een bijzonder effect”, zegt Agnes.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button