Algemeen

Sinterklaas en Pieten nemen nieuwe videoclip op in Blauwestad (video)

- advertentie -

Blauwestad – Sinterklaas en zijn Pieten hebben zich dit jaar in het zweet gewerkt, niet alleen vanwege de voorbereidingen voor het kinderfeest, maar ook op de set van hun nieuwe videoclip. OldambtNu.nl had het voorrecht om een kijkje te nemen op de filmset, die zich bevond in Blauwestad.

- advertentie -

Vorig jaar maakte Sint Nicolaas Winschoten samen met zijn Stafpiet al een nieuw sinterklaasliedje, genaamd: “Hoor je zingen?”. Dit werd zo goed ontvangen dat het duo besloot om nog een liedje te maken, en er ligt ook al een liedje voor volgend jaar op de plank.

Sinterklaas en zijn Pieten gaven alles tijdens de opnames en zorgden voor een magische sfeer. Op de kade bij het havenkwartier vonden ook opnames plaats. Sinterklaas en zijn Pieten dansten en zongen met volle overgave, terwijl de cameraploeg alles vastlegde. De vrolijke deuntjes en kleurrijke kostuums zorgden voor een feestelijke sfeer, zelfs in de hitte van de zomer.

Naast de opnames op locatie, waren er ook geluidsopnames gemaakt in een professionele studio. De videoclip belooft een geweldige video te worden. Op zondag 5 november is de hele video te zien op het Youtube kanaal van Sint Nicolaas Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button