Incidenten

Politie ontvangt tips na tonen van nieuwe beelden in Opsporing Verzocht

- advertentie -

Groningen – De politie heeft afgelopen dinsdagavond nieuwe camerabeelden gedeeld van een lichtblauwe auto die mogelijk betrokken is bij de schietpartijen in Winschoten, Oude Pekela en Groningen. De camerabeelden werden voor het eerst vertoond in het programma Opsporing Verzocht.

- advertentie -

Op de beelden is te zien dat een lichtblauwe Fiat Punto meerdere keren voorbijrijdt op plekken waar even later een schietpartij plaatsvond. De politie wil zo veel mogelijk informatie over deze auto en roept iedereen op om informatie te delen als ze deze hebben.

“Het kenteken van deze auto lijkt te beginnen met 34, al kan dat in de verte ook lijken op de cijfers 86”, aldus de politie op de website van Opsporing Verzocht. “Op dezelfde opnamen verschijnen ook verdachten in beeld over wie informatie erg welkom is.”

De politie gaat er op dit moment vanuit dat in ieder geval twaalf incidenten met elkaar te maken lijken te hebben. De politie laat op X weten dat er al tien tips zijn binnengekomen na de uitzending. Veel van deze tips gaan over de blauwe auto.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button