Economie

Het Schakeltje voor een landelijke woonstijl opent zaterdag de deuren

- advertentie -

Midwolda – Landelijke Woonwinkel Het Schakeltje opent op 30 september de deuren op Hoofdweg 170. Je vindt er een grote keuze aan woonaccessoires om je interieur extra uitstraling te geven. De knusse winkel nodigt uit tot heerlijk rondsnuffelen.

- advertentie -

Moeder en dochter Bijkeliena en Marije Kuiper zetten hun lang gekoesterde droom om in werkelijkheid. Marije vertelt: “Al een poos dachten wij, zullen we wat voor onszelf beginnen. We zijn al jaren actief in het decoreren bij ons thuis maar ook voor anderen. Altijd op zoek naar mooie combinaties van nieuwe producten en spullen die mensen al zelf in huis hebben. Toen we in gesprek kwamen met de eigenaren van De Schakel in Midwolda voor de ruimte die al werd gebruikt als verkooppunt, ging het snel.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De Schakel is een bekend pand in Midwolda met in het midden aan de Hoofdweg, ter hoogte van de bushaltes, de eigen entree van Landelijke Woonwinkel Het Schakeltje. “We zijn druk aan het klussen geweest, er komt nog een nieuwe deur, maar verder zijn we klaar voor de opening op 30 september om 14.00u”, zegt Marije enthousiast. “We hebben een springkussen geregeld, hapjes en drankjes en uiteraard kunnen mensen ook al leuke dingen kopen.” Parkeren kan langs de Hoofdweg, maar ook op de ruime parkeerplaats.

De woonaccessoires zijn voor het creëren van een unieke sfeer in vrijwel elke ruimte in huis. De winkel wordt geregeld aangepast aan de seizoenen en dit kan dus thuis worden doorgevoerd. “Ook kunnen we bijvoorbeeld een vaas opmaken met mooie zijdebloemen.” Naast wonen, is er ook een leuke sieradenlijn voor dames en heren van het merk Qoss. “Zoek je wat moois voor jezelf of een ander, wij adviseren graag. En is voor een ander kiezen wat lastig, dan hebben we ook cadeaubonnen.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Het Schakeltje biedt voor velen wat leuks! Nieuwsgierig geworden? De winkel is vanaf oktober open; dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00u-17.00u en op vrijdag zelfs tot 20.00u. Voor aanbiedingen en acties is Het Schakeltje Midwolda te vinden via de Facebookpagina, Instagram en de website www.hetschakeltjemidwolda.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button