Algemeen

Alle uitvaartverzorgers van Eefting Uitvaartverzorging opgenomen in ‘Register Uitvaartverzorger’

- advertentie -

Winschoten – Alle uitvaartverzorgers van Eefting Uitvaartverzorging zijn opgenomen in het ‘Register Uitvaartverzorger’ van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU).

- advertentie -

Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te waarborgen is het ‘Register Uitvaartverzorger’ in het leven geroepen. Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger moet de uitvaartverzorger aan strenge eisen voldoen ten aanzien van opleiding, ervaring en nascholing. Daarnaast levert Eefting uitvaartverzorging een totaalpakket aan exclusiviteit rondom de uitvaart, denkend aan faciliteiten en rouwvervoer.

Sinds 2008
Eefting Uitvaartverzorging
is sinds 2008 in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. “Dit helpt u bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Uitvaartondernemers met dit keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.” zegt Nick Eefting.

“Steeds meer uitvaartondernemers beschikken over dit keurmerk. In totaal verzorgen zij nu al 85% van alle uitvaarten in Nederland. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of de uitvaartondernemers met dit keurmerk nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.” aldus Eefting.

Eefting vervolgt: “Zeker wanneer u een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wilt u toch weten waar u aan toe bent? U wilt toch kunnen vertrouwen op de deskundigheid van de uitvaartondernemer?”

Daarom houdt het keurmerk de volgende zes zekerheden aan:
– heldere afspraken over de uitvoering
– transparante kostenbegroting
– kwalitatief goed georganiseerde uitvaart
– bekwaam personeel
– doelmatige klachtenafhandeling
– jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button