Politiek

SP-er Johan Wesselink stopt als raadslid in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Johan Wesselink, sinds 2018 actief namens de SP in de gemeenteraad van Oldambt, heeft zijn ontslag ingediend bij burgmeester Sikkema. Wesselink kwam in november 2018 in de raad als vervanger van de zieke Cor Mulder. Tijdens zijn raadsperiode heeft hij zich altijd ingezet voor een gedegen en rechtvaardige financiële boekhouding van de gemeente.

- advertentie -

De keuze om nu te stoppen is meervoudig, Wesselink: “Het is een combinatie van drukte in mijn eigen bedrijf, maar ook de verwachtingen binnen de SP. Het uitgangspunt is dat wij fractiewerk met actie combineren, dat lukt mij niet meer, dus geef ik de zetel terug aan de SP zodat zij een bevlogen opvolger kunnen vinden voor mij.”

De Oldambtster SP bedankt Johan voor zijn inzet de afgelopen jaren, zowel binnen de fractie als daarbuiten. De gemeentelijke kiescommissie zal volgens de daarvoor geldende regels de opvolger van Johan Wesselink benaderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button