Cultuur

In de aanloop naar Festival Grasnapolsky: “Kom GRASDUINEN!”

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In de aanloop naar Festival Grasnapolsky gaan we op zaterdag 28 oktober al een dag “GRASDUINEN”. Met iedere GRASDUINEN editie doen we een bijzondere erfgoedlocatie in Groningen aan, waarvan we samen met bewoners het verhaal gaan ontdekken op de manier die je van Grasnapolsky gewend bent.

- advertentie -

Een prachtige locatie, muziek, kunst en expedities: alles op één dag om zo nog meer moois van Groningen te ontdekken. En dé kans om alvast in de stemming te komen en je warm te maken voor ons geliefde festival in maart 2024!

De Graanrepubliek
Op zaterdag 28 oktober vindt de eerste editie van GRASDUINEN plaats in Bad Nieuweschans, in en rondom De Graanrepubliek. De Graanrepubliek, een voormalige locomotief-remise aan de grens met Duitsland. Het huis van een groep boeren, een bakker, bierbrouwer en stoker die met graan hun smaak van Groningen delen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Muziek en kunst worden door Grasnapolsky weer op een bijzondere erfgoedlocatie samengebracht met nationaal en lokaal talent. Nu op één dag om zo nog meer moois van Groningen te ontdekken en als voorproefje op het meerdaags festival. Binnenkort maken we de line-up bekend en delen we meer over de expedities op de dag. Tickets bestel je op de website.

Zien we je 8, 9 en 10 maart 2024 op Festival Grasnapolsky in Fabriek de Toekomst? De kaartverkoop start begin oktober!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button