Algemeen

Winnaars kleurwedstrijd Waterbei ontvangen hun prijs

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van Waterbei kondigt met trots de winnaars aan van de kleurwedstrijd die voorafgaand aan de zomervakantie in Winschoten plaatsvond. Maar liefst 5000 kleurplaten werden verspreid onder de scholen in Winschoten, met als doel de creativiteit en kunstzinnigheid van de lokale jeugd te stimuleren.

- advertentie -

De wedstrijd bood drie spannende prijzen om te winnen: de eerste prijs, een waardevolle cadeaucheque ter waarde van €100,-, de tweede prijs van €75,- en de derde prijs van €50,-, die allemaal kunnen worden ingewisseld bij de twee lokale speelgoedwinkels in Winschoten.

Deze kleurrijke uitdaging werd met open armen ontvangen door de jonge kunstenaars. Jesse Meter, 11 jaar oud uit Oude Pekela, werkte gedurende de hele vakantie met geduld en toewijding aan zijn kleurplaat. In tegenstelling tot Jesse slaagde Roos Prak, 9 jaar oud uit Scheemda, erin om haar meesterwerk in slechts drie kwartier te voltooien.

Alle drie de gelukkige winnaars waren overweldigd door vreugde bij het vernemen van hun prestatie. Evy Stek, slechts 4 jaar oud uit Blauwestad, haastte zich dezelfde middag nog naar de speelgoedwinkel om haar cadeaucheque in te wisselen voor een schat aan speelgoedplezier, terwijl Jesse nog wat extra tijd neemt om over zijn keuze na te denken.

Namens Waterbei willen we de winnaars van harte feliciteren en hen veel plezier wensen met hun welverdiende prijzen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button