Op stap

Activiteiten in het Midwolderbos in oktober

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert ook de maand oktober weer leuke activiteiten, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden en nog meer leuks!

- advertentie -

Oktober Kindermaand!
Doe mee aan spannende en leerzame activiteiten. Ontdek de natuur, leer over planten en dieren en ontdek de mooie oude verhalen van Groningen. Onze gidsen begeleiden allerlei activiteiten voor kinderen – gratis! Speur naar sporen in het bos en ontdek oude borgen. Kom en beleef een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen en verwondering! check voor de planning onze site!

8 oktober: Herfstwandeling landgoed Ennemaborg
De herfst is nu een maand op weg. We gaan wandelen op het landgoed Ennemaborg om te zien wat de herfst voor gevolgen heeft voor het landgoed. De wandeling gaat over het terrein en door het bos. Tijdens de wandeling zien we hoe het bos, de dieren en de bodem zich op maakt voor de herfst. Gidsen vertellen u het e.e.a. over de borg en het landgoed en de flora en fauna op het landgoed.

Start om 13.00 uur vanaf de Ennemaborg (Koetshuis) te Midwolda. De tocht duurt maximaal 2,5 uur en is geschikt voor iedereen die redelijk ter been is. Kinderen zijn welkom en deelname is gratis.

Save the date! Paddenstoelenfestival
Het Paddenstoelenfestival op 15 oktober van 11.00 uur – 17.00 uur in Midwolda. Kom op zondag 15 oktober naar het jaarlijkse Paddenstoelenfestival op Landgoed Ennemaborg in Midwolda. Een geweldige beleving voor het hele gezin. Het Paddenstoelenfestival is gratis te bezoeken.

Lees ook: Kom naar Het Groninger Landschap Paddenstoelenfestival

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button