Cultuur

Fotoserie: Geslaagd twee-daagse cultuurfestival op de Meentschool en de Delta

- advertentie -

Winschoten – Ieder jaar vindt er een welkomstproject plaats op (V)So de Meentschool en de Delta in Winschoten. Dit jaar werd er groots uitgepakt met een twee-daags cultuurfestival. De leerlingen konden samen met ouders/ verzorgers/ opa’s of oma’s kiezen uit 7 verschillende ateliers zoals bijvoorbeeld drama, beeldend en gaming.

- advertentie -

Zo konden ze alvast sfeer proeven voor de ateliers die gedurende het schooljaar ook aangeboden gaan worden. Daarnaast was ook het Groninger museum aanwezig met een tot mini-museum omgebouwde Airstream. Het was een gezellige middag waarin beleven, ervaren en eigenaarschap centraal stonden.

Op uitnodiging van de school namen wij een kijkje bij dit project. Onze fotografen maakten de onderstaande sfeerimpressie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button