Algemeen

Grensoverschrijdend politieteam pakt rijbewijs af van bestuurder op A7

- advertentie -

Klein Ulsda – Agenten van het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) hebben afgelopen zondagmiddag een rijbewijs ingevorderd van een bestuurder. De man reed even daarvoor met zijn auto 80 kilometer per uur te hard over de snelweg A7 waar je op dat moment 100 km/u mocht rijden.

- advertentie -

Het GPT heeft de man na de snelheidsmeeting aan de kant gezet en hem medegedeeld dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Voor de man is een proces-verbaal opgemaakt.  “da’s pech, rijbewijs weg, netto 80 km/u te snel” schrijven ze op hun Instagrampagina van Marechaussee Noord.

Het Grensoverschrijdend Politieteam
Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) Bad Nieuweschans is een samenwerking tussen Koninklijke Marechaussee (NL), het directoraat Federale Politie Hannover en het directoraat Politie Osnabrück (Nedersaksen).

Het team voert gezamenlijke patrouilles uit in het Duits-Nederlandse grensgebied ter bestrijding van grensoverschrijdende misdrijven zoals mensensmokkel, mensenhandel, documentcriminaliteit, drugshandel, witwassen van geld en motorvoertuigencriminaliteit.

Het team is gevestigd in het federale politiedistrict Bunde.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button