Gemeente

Week voor meer gezonde jaren in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Van 29 september tot en met 8 oktober vindt de zevende editie van de Week voor Meer Gezonde Jaren plaats met als thema: ‘Zorgen voor Morgen’. Deze week wordt georganiseerd door het Healthy Ageing Network Noord Nederland (HANNN). In deze week organiseert de gemeente Oldambt ook verschillende activiteiten.

- advertentie -

Vrijdag 6 oktober – 10.00-16.00 uur
De Gezonde Huiskamer van het HANNN op de parkeerplaats bij de Emmaheerdt. Hier kunnen voorbijgangers een gratis Health Check krijgen en advies over hun leefstijl.

Zaterdag 7 oktober – 10.00-15.00 uur – Fietsroute
Voor deze gelegenheid is er een fietsroute van 40 km samengesteld. Op zaterdag 7 oktober zijn er drie start- en stoplocaties. Op deze locaties kun je de route ophalen, daarnaast kun je er workshops over gezondheid volgen.

Start- en stoplocaties Fietsroute
1. De Graanrepubliek in Bad-Nieuweschans – Programma rondom duurzaam verbouwen en verwerken van voedsel en gezonde hapjes.
2. De Rietkraag in Oostwold – Voorlichting AED-netwerk en Gecombineerde Leefstijlinterventie
3. Boerderij op Oostereinde 49 – Informatie over duurzame landbouw en een fietscheck + fietsspiegelactie van de Fietsersbond. De eerste 50 deelnemers kunnen een gratis fietsspiegel krijgen die ter plekke gemonteerd wordt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button