Gemeente

Wethouder Erich Wünker leest voor op Maranathaschool

- advertentie -

Winschoten – Vorige week tijdens de opening van de Kinderboekenweek waren alle wethouders en burgemeester aan het voorlezen op een basisschool in de gemeente Oldambt. Wethouder Erich Wünker bezocht de VCO Maranathaschool in Winschoten.

- advertentie -

De kinderen van groep 3,4 en 5 luisterden aandachtig naar het verhaal dat de wethouder aan het voorlezen was. Dit deed hij uit het boek: ‘Boutje van de rommelberg’ geschreven door Mirjam Oldenhave en Rick de Haas.

Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel en veel meer. Wat een troep, denken de meeste mensen. Maar voor Boutje is het een paradijs, want hij is de knutselkoning. Hij kan alles verzinnen én maken, ook dingen die nog niet bestaan. Als hij op een dag tussen de rommel een gouden beeldje vindt, beginnen de problemen. Maar ook de avonturen!

De kinderboekenweek is vorige week woensdag begonnen en is tot en met komende zondag 15 oktober.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button