Gemeente

Wethouder Jurrie Nieboer speelt mee in toneelstuk op de St. Vitusschool

- advertentie -

Winschoten – Wethouder Jurrie Nieboer heeft tijdens de opening van de Kinderboekenweek meegespeeld in een klein toneelstukje. Deze werd gehouden voorafgaand het voorlezen voor vele kinderen van de St. Vitusschool in Winschoten.

- advertentie -

Na het korte toneelstukje waar de kinderen erg om moesten lachen, las wethouder Nieboer voor uit het boek: ‘Mijn huis is jouw huis’ van schrijfster Yvonne Jagtenberg. De kinderboekenweek is vorige week woensdag begonnen en is tot en met komende zondag 15 oktober.

Het thema is: Bij mij thuis.

Kinderboekenweek
Kinderen maken tijdens de Kinderboekenweek kennis met de vele werelden van boeken en ontdekken in welk boekengenre ze zich het meest thuis voelen. Kinderboeken stimuleren nieuwsgierigheid en begrip voor de wereld om ons heen. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bibliocenter leuke activiteiten om te lezen, te leren en te verbinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button