Algemeen

Oproep: Ondernemers Marktplein zoeken naar partner voor partyvervoer

- advertentie -

Winschoten – De horeca-ondernemers op het Marktplein zijn unaniem voornemens om het uitgaansleven een flinke boost te gaan geven. Daarom zijn ze met plannen bezig hoe ze dit nog beter voor het uitgaanspubliek kunnen gaan organiseren. Sinds enige tijd zijn de ondernemers op zoek naar een partner die samen met hun op de zaterdag een ‘partyvervoer’ wil organiseren.

- advertentie -

“We hebben gemerkt dat er behoefte is van bezoekers uit de buurtgemeenten – te denken aan Veendam, Westerwolde en Stadskanaal – om het veelzijdige uitgaansleven van Winschoten te bezoeken. Maar doordat het openbaar vervoer niet aansluit op de tijden van het nachtleven blijven de bezoekers uit de omliggende dorpen weg.” zegt Daisy Dolstra, eigenaar van vier ondernemingen in het uitgaansgebied.

“Ook merken we dat er steeds minder taxi’s beschikbaar zijn, het is voor de bezoekers lastig om Winschoten te bereiken, en belangrijker, weer veilig thuis komen.” zegt Dolstra.

Busvervoer
Daisy: “We willen dat onze bezoekers veilig uit kunnen gaan, maar ook zeker weer veilig thuis komen. We zijn daarom zoekende naar een partner, die bijvoorbeeld met een bus het uitgaanspubliek wilt ophalen en weer terugbrengen. We denken zelf aan drie rondes waarbij het uitgaanspubliek wordt opgehaald met een bus, te denken ook aan de omliggende dorpen van de gemeente Oldambt; Veendam/ Pekela en Blijham/ Westerwolde. 

Kosten laag
“Het plan is om de kosten voor een kaartje laag te houden, de verdere onkosten worden vergoed door de ondernemers. Ook zijn ze voornemens om op de terugreis een beveiliger mee te laten reizen om de veiligheid voor een ieder te garanderen.” aldus Dolstra. “Het is ook voor ons iets nieuws, maar we staan open voor een goede en fijne samenwerking.”

Dolstra benadrukt: “We willen graag in contact komen met een partij die hiervoor open staat. Vanuit de ondernemers is alle medewerking om dit tot een succes te krijgen”

Geïnteresseerden kunnen zich melden via shooterswinschoten@outlook.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button