Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Dit weekend: Paddenstoelenfestival in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Op zondag 15 oktober aanstaande organiseert Het Groninger Landschap het jaarlijkse Paddenstoelenfestival. Gezinnen met kinderen kunnen deze dag tussen 11:00 en 17:00 genieten van een uitje vol natuurplezier en spannende activiteiten in en om het Bezoekerscentrum Ennemaborg in Midwolda.

- advertentie -

Het Paddenstoelenfestival wordt georganiseerd om kinderen spelenderwijs in aanraking te laten komen met natuur. Er zijn activiteiten te doen zoals het maken van een paddenstoelenwandeling, waterbeestjes vangen, braakballen pluizen of je eigen brood bakken. Maar ook het luisteren naar een verhalenverteller, vogels spotten, knutselen of je laten schminken staat op het programma.

(lees verder onder de foto)

Foto: Wilco van der Laan (ingezonden)

Meer informatie
Bezoekerscentrum Ennemaborg ligt aan de Hoofdweg 96 in Midwolda. De toegang tot het festival is gratis. Bezoekers die zich aanmelden maken kans op een leuke verrassing. Kijk voor meer informatie op www.groningerlandschap.nl/paddenstoelenfestival/

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button