Economie

Bestuurswissel bij Stichting Robintimo Radio

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen maand heeft de Secretaresse Greetje ook wel bekend als Kleinduimpje haar werkzaamheden bij de Stichting Robintimo Radio neergelegd. Ze was sinds het ontstaan van de Stichting op 22 mei 2019 actief in het bestuur, en ze organiseerde vrijwel alleen een thema dag.

- advertentie -

Door gezondheidsredenen moest ze noodgedwongen stoppen, de stichting wenst Greetje heel veel geluk in haar vrijetijd maar ze blijft nog wel verbonden bij de Radio als Donateur.

Zoektocht
Doordat Greetje afgetreden is begon een korte zoektocht naar een nieuwe bestuurslid die Greetje haar taak wou overnemen en al snel had Robin de voorzitter van Robintimo Radio een kandidaat gevonden. “Binnen de donateurs van Robintimo Radio, en het balletje begon te rollen en op maandag 9 oktober ’23 hebben Robin en Heiko de Penningmeester een gesprek gehad met de kandidaat, en we mogen wel met trots zeggen dat de klik er onmiddellijk was van beide kanten.” laat hij weten.

“Ze was al bij ons bekend en daardoor was het niet erg moeilijk, onze nieuwe Secretaresse ook wel genoemd Froukje van Heuvelen neemt deze mooie taak over. Wij wensen Froukje heel veel plezier bij ons.”

Stichting Robintimo Radio
Robin Boltjes runt zijn eigen radiostation Robintimo Radio. Robin is vanwege spasme aan een rolstoel gebonden, maar hij laat zijn beperking niet in de weg staan.

Vanuit zijn locatie in Scheemda zend hij 24 uur per dag uit. Dat is grotendeels non stop muziek en een paar uur per dag heeft hij live programma’s. Hij zend uit via de website Robintimo.nl. “Dat ik radio ben gaan maken komt vooral vanwege mijn passie voor muziek.” laat hij weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button