Incidenten

Opnieuw twee aanhoudingen voor explosie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft twee nieuwe aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de explosie die op 16 september plaatsvond in de Langestraat in Winschoten. Het gaat om een 20-jarige man en een 19-jarige vrouw uit Tilburg. Beide verdachten zitten in volledige beperkingen.

- advertentie -

Dat betekent dat ze alleen maar contact mogen hebben met hun advocaat en dat de politie inhoudelijk verder ook niet op hun zaak in kunnen gaan. Het onderzoek naar de explosie in de Langestraat gaat verder. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen.

Het Openbaar Ministerie heeft op vrijdag 13 oktober besloten dat de twee eerder aangehouden verdachten veertien dagen langer worden vastgehouden. Ze zitten nog steeds in volledige beperkingen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button