Algemeen

Komende zaterdag geen treinverkeer tussen Winschoten – Weener

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 21 oktober tussen Winschoten en Weener geen treinen. Arriva zet treinvervangend busvervoer in.

- advertentie -

Voor het vervoer met een treinvervangende bus is een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een ov-chipkaart of betaalpas. De reiziger checkt hiermee in op het station waar vandaan wordt vertrokken en checkt uit op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het helaas niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Haltes treinvervangend vervoer Winschoten en Weener:
– Winschoten: busstation
– Bad Nieuweschans: voorzijde station bij rotonde
– Weener: voorzijde station bij de Wiesenstrasse

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 20 minuten. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button