Sport

Jeugd Competitie Tennishal Winschoten groot succes

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag vond de 1e editie plaats van de winter jeugd competitie. Gedurende de herfst/winter periode kan de jeugd die tennist in 1 van de verschillende categorieën: rood, oranje, groen of geel elke maand op een zondag terecht in de Tennishal te Winschoten.

- advertentie -

Het evenement is bedoeld om de jeugd ook in de winterperiode de mogelijkheid te bieden om te tennissen en hun krachten te meten in hun eigen categorie.

De afgelopen maanden zijn Richard & Heleen Meulenkamp druk bezig geweest met de organisatie van deze competitie, dit resulteerde in een stijging van 40% aan deelnemers. We zijn zeer blij dat er volop jeugd is om de competitie te vullen en hopen dat we het aantal deelnemers de komende maanden nog verder kunnen uitbreiden.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Door de grote toename aan jeugdspelers zijn we genoodzaakt om de competitie met ingang van komende maand te splitsen over 2 zondagen per maand. Dit biedt tevens het voordeel dat we ruimte krijgen om nog meer jeugd kwijt kunnen. Mochten er nog spelers zijn die willen meedoen dan kunnen die zich aanmelden via info@padelshopvibora.nl.

Mocht je nog extra willen trainen buiten deze competitie om, zijn er nog uren beschikbaar voor verhuur om te trainen, dit kan ook via info@padelshopvibora.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button