Incidenten

Vrachtwagen eindigt tegen geleiderail in de middenberm op de A7

- advertentie -

Winschoten –  De hulpdiensten kregen dinsdagmiddag rond 13.15 uur een melding binnen van een ongeval op de A7 tussen Scheemda en Heiligerlee. De chauffeur is door een onbekende oorzaak met zijn combinatie tegen de geleiderail gereden in de middenberm.

- advertentie -

De vrachtwagenchauffeur is door ambulancepersoneel gecontroleerd, het is onbekend of hij naar het ziekenhuis is gebracht. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om de vrachtwagen uit de geleiderail te trekken.

Wegbeheerder Rijkswaterstaat zal zorg dragen voor het herstel van onder andere de geleiderail. Deze raakte over een forse afstand zwaar beschadigd, maar heeft kunnen voorkomen dat de vrachtwagen op de andere rijbaan terecht kwam.

De herstelwerkzaamheden nemen de komende uren in beslag en kunnen voor hinder zorgen op de snelweg.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button