Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie verricht vijfde aanhouding in onderzoek naar explosie Langestraat

- advertentie -

Winschoten/ Tilburg – De politie heeft op zondag 22 oktober opnieuw een aanhouding verricht in het onderzoek naar de explosie die op 16 september plaatsvond in de Langestraat in Winschoten. Het gaat ditmaal om een 17-jarige jongen uit Tilburg, die in zijn woonplaats is aangehouden.

- advertentie -

De verdachte zit in volledige beperkingen. Dat betekent dat de verdachte alleen maar contact mag hebben met een advocaat en dat de politie inhoudelijk verder ook niet op zijn zaak in kunnen gaan. Het onderzoek naar de explosie in de Langestraat gaat verder.

Eerdere aanhoudingen
“We hebben eerder al vier andere verdachten aangehouden. Drie van hen zitten nog vast. Ook zij zitten nog steeds in beperkingen. De 19-jarige vrouw uit Tilburg is zondag heengezonden op last van de officier van justitie. Zij blijft nog wel verdachte in het onderzoek.” aldus de politie.

Lees ook:
Opnieuw twee aanhoudingen voor explosie in Winschoten
Twee mannen uit Tilburg aangehouden voor explosie in Winschoten
 Explosies en enorme knallen in het centrum van Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button