Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Mevrouw Jantje Jager-Veen viert haar 100e verjaardag

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zondag vierde mevrouw Jager-Veen haar 100e verjaardag. Wethouder Ger Klein bracht een bezoek aan Jantje Veen. Mevrouw Veen, geboren op 22 oktober 1923 te Westerlee aan de Engelkeslaan is de op een na jongste van 11 broers en zussen.

- advertentie -

Mevrouw Jager-Veen is 69 jaar getrouwd geweest met Hendrik Jager die in 2015 overleed. Ze hebben samen één zoon gekregen, zijn naam is Jan. Verder zijn er twee kleinkinderen en een achterkleinzoon. Al met al is het een kleine familie gebleven.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

In haar leven is ze 15 keer verhuisd, het zal geen record zijn maar het is wel vaak. Haar huidige woning is nu in verpleeghuis Havenzicht te Scheemda, waar ze het goed naar haar zin heeft.

Toch mist ze haar huishoudelijke dingen, bijvoorbeeld koffiezetten, wasmachine of zelfs even een boodschapje doen. Over het verzorgend personeel is mevrouw Jager heel tevreden. Ze zijn erg zorgzaam en mede daardoor kan je zo maar 100 jaar worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button