Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Toenemende overlast bij (natuurbegraafplaats) Reiderwolde

- advertentie -

Reiderwolde – In het natuurgebied Reiderwolde is momenteel sprake van (toenemende) overlast, waarbij vuurwerk slechts het topje van de ijsberg lijkt te zijn. Naast het afsteken van vuurwerk zorgen onbekenden ook voor een grote hoeveelheid rommel rondom onder andere het iconische rode torentje. Dat laat een tipgever weten aan OldambtNu.nl

- advertentie -

Het afsteken van vuurwerk is een van de problemen waar Reiderwolde momenteel mee te maken heeft. Het luide geknal en de resulterende lichtflitsen veroorzaken niet alleen angst bij dieren, maar verstoren ook de rust van andere bezoekers. Daarnaast blijkt er weinig respect, aangezien er naast het torentje een natuurbegraafplaats is.

Bij de gemeente Oldambt was de overlast op deze locatie niet bekend. In een reactie aan OldambtNu.nl laten ze weten dat ze de handhaving en politie hebben ingelicht. “We hebben direct een kijkje genomen en hebben veel rommel waargenomen, het lijkt een nieuwe hangplek te zijn geworden. We gaan deze locatie meer in de gaten houden.” aldus de gemeente.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button