Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Optreden koor Bladgoud in Nieuw Scheemda

- advertentie -

Nieuw Scheemda – Energiek en ambitieus. Dat is het kenmerk van Bladgoud, een gemengd koor uit Groningen bestaand uit 26 enthousiaste zangers en zangeressen. Goud is Gronings voor goed. Dat ze Bladgoud heten is daar een vrolijke verwijzing naar, maar het toont ook de ambitie. Het popkoor heeft de afgelopen jaren al menige prijs gewonnen in regionale én landelijke korencompetities, waaronder op het BALK TOPfestival in Rotterdam.

- advertentie -

De dirigent – en muzikaal begeleider op piano en cajon – Hans Kaldeway speelt daar een belangrijke rol in. Onder zijn leiding zingt Bladgoud voornamelijk popmuziek van bijvoorbeeld Coldplay, Kensington en De Jeugd van Tegenwoordig, maar ook oudere nummers van David Bowie, Red Hot Chili Peppers of Queen staan op hun repertoire. De arrangementen zijn voornamelijk vijf- of zesstemmig en een aantal is door Kaldeway speciaal voor Bladgoud gemaakt. En dat hoor je! Samen met de energieke podiumpresentatie is een concert van Bladgoud een bijzondere belevenis.

Datum: 12 november 2023
Aanvang: 14.00 uur (deur open 13.30 uur)
Adres: Hervormde Kerk, Hamrikkerweg 27, 9943PA Nieuw Scheemda
Entree: 7,50€
De capaciteit van de kerk is beperkt dus meld u tijdig aan!

Reserveren:
www.t-waar.nl/bladgoud23
cc@t-waar.nl
0598-446398 (Ankie Grooten)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button