Algemeen

Dungeons & Dragons in de bibliotheek

- advertentie -

Winschoten – Vanaf november kun je in de bibliotheek van Winschoten terecht om Dungeons & Dragons te spelen. Tijdens drie bijeenkomsten worden geïnteresseerden opgeleid tot Dungeonmaster waarna ze vervolgens in de bibliotheek welkom zijn om met hun vrienden te spelen.

- advertentie -

Houd jij van fantasy en spannende verhalen? Dan is bibliotheek Winschoten de plek voor jou deze herfst. Vanaf 7 november zal er een workshopreeks gegeven worden waarin je leert hoe je een sessie voorbereid, hoe je een personage speelt en hoe je een spannende verhaallijn maakt.

Dungeons&Dragons is een verhalend spel waarbij spelers door een dungeonmaster worden meegenomen in een mysterieuze wereld vol met gevaarlijke monsters en stoere avonturen. Dit spel is erg populair geworden omdat het ook wordt gespeeld in bekende televisieseries zoals Stranger Things en Community.

Wat: Dungeonmasterclass
Wanneer: Dinsdag 7 november, dinsdag 28 november en dinsdag 12 december
Hoe laat: 19.00 – 21.00 uur
Waar: Bibliotheek Winschoten
Entree: Gratis, inschrijven via  de website

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button