Op stap

Programma: Sinterklaasintocht Winschoten op zaterdag 18 november

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 18 november zet Sinterklaas met zijn Pieten voet aan wal in Winschoten. Stichting Activiteiten Oldambt is druk bezig om alles goed voor te bereiden op de komst van de Goedheiligman.

- advertentie -

Het belooft als vanouds een superleuke familie Sinterklaas intocht te worden. Sinterklaas komt omstreeks 13.00 uur aan in de haven van Winschoten. Na het ontvangst door de burgemeester in de haven, gaat Sinterklaas samen met zijn Pieten een rondrit maken door het centrum van Winschoten.

Aan het einde van de rondrit wordt de Sint verwelkomd op het grote podium naast de Hema op het feestplein. Hier is het voorprogramma met Aladin en de verdwenen mijter. Naast de vele Strooi Pieten zijn er ook dit jaar weer Pieten met gluten- en lactosevrije pepernoten. Voor de honderden kinderen zal het weer een groot feest zijn. Met de Dans Pieten, Stelten Pieten, Fiets Pieten, Disco Piet, de Pakjesexpres en de Pepernotenfabriek belooft het weer een geweldig mooie intocht te worden.

Programma
13.00 uur: aankomst Sinterklaas in de haven van Winschoten
13.20 uur: start rondrit centrum Winschoten
13.15 uur: start voorprogramma podium (naast de Hema)
13.45 uur: aankomst Sinterklaas bij het feestplein

Sinterklaashuis
Naast het organiseren van de Sinterklaasintocht, verzorgt Stichting Activiteiten Oldambt ook het Sinterklaashuis in de Toren van Winschoten. De kinderen kunnen hier op visite bij Sinterklaas en de Pieten. Het Sinterklaashuis is geopend op woensdag 22 november, zaterdag 25 november, (koop)zondag 26 november en zaterdag 2 december.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button