Algemeen

Oproep: Zonder vrijwilligers geen Koningsdag meer in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Stichting Bruisend Scheemda kan niet zonder vrijwilligers. Voor het organiseren en uitvoeren van de feestelijkheden op Koningsdag in Scheemda kunnen zij alle hulp gebruiken! De organisatie zoekt vrijwilligers die meedenken in de voorbereidingen, graag hands-on bezig zijn en minimaal de leeftijd van 16 jaar of ouder hebben.

- advertentie -

Het takenpakket als vrijwilliger is zeer gevarieerd. Meedenken en organiseren van de verschillende programmaonderdelen en activiteiten die plaatsvinden in het centrum van Scheemda. Vanaf heden start je met het maandelijks deelnemen aan vergaderingen, waarin stap voor stap wordt toegewerkt naar Koningsdag.

Op Koningsdag zelf ben je actief als handson hulp/praktisch ondersteunen bij:
-op- en afbouw van verschillende onderdelen
-kleedjesmarkt: plekken nummeren en bieden van controle en support
-bar- en bakdienst
-lootjes verkopen
-etc

Lijkt het je leuk om te komen helpen?
Stuur dan een e-mail naar bruisendscheemda@gmail.com. Ook kan je contact opnemen met Eric Steert via 0613075680.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button