Incidenten

Forse file door ongeval op de A7 bij Zuidbroek

- advertentie -

Zuidbroek – Woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A7 bij Zuidbroek in de richting van Winschoten, wat resulteert in een grote file uit de richting van Groningen.  Het incident vond plaats tijdens de avondspits rond 16.00 uur.

- advertentie -

Het ongeval betrof een botsing tussen twee auto’s, waarbij beide voertuigen flinke schade opliepen. Direct na de aanrijding werd er een ambulance opgeroepen om de betrokken bestuurders medisch te controleren. Het ambulancepersoneel heeft zich meteen over een van de automobilisten ontfermd.

(lees verder onder de foto)

Foto: Gijs Bouman/ 112Groningen.nl

De politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden en om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Er wordt nauw samengewerkt tussen de hulpdiensten en de wegbeheerder om het verkeer zo spoedig mogelijk weer op gang te krijgen en de file op te lossen.

Berger Fruitema heeft beide voertuigen afgesleept. Is onbekend of er iemand gewond is geraakt. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de toerit tijdelijk afgesloten.

Foto: Gijs Bouman/ 112Groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button