Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

UPDATE: Verkeersbord op de A7 los gewaaid bij Scheemda

- advertentie -

ScheemdaDonderdagmiddag werd het verkeer op de A7 bij Scheemda gedeeltelijk lamgelegd door een groot verkeersbord dat was losgewaaid door de harde wind.  Het losgeraakte verkeersbord had een dusdanige omvang dat het noodzakelijk was om een rijstrook te sluiten tijdens het verwijderen van het bord.

- advertentie -

Hierdoor ontstond een verkeersinfarct met als gevolg een lange file tussen Zuidbroek en Scheemda. Om het gevaarte van de weg te verwijderen, is er vrachtwagen met grijper ter plaatse gekomen.

Na enige tijd slaagde de aannemer van Rijkswaterstaat erin om het bord te demonteren en van de weg af te halen. Het incident veroorzaakte een vertraging tussen de 30 en 45 minuten. Om 17.40 uur werd de weg weer vrijgegeven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button