Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Workshop internetbankieren in bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In deze workshop leer je de belangrijkste mogelijkheden van internetbankieren. Denk aan rekeningen betalen, automatisch overschrijven of sparen, je saldo en financiële transacties bekijken en automatische incasso’s.

- advertentie -

Ook besteden we aandacht aan inloggen en hoe je veilig kunt internetbankieren. Je kunt je eigen laptop, tablet of mobiele telefoon meenemen. Er zijn ook laptops beschikbaar, De vrijwilligers proberen jou zo goed mogelijk op weg te helpen waarbij zij alert zijn op privacy.

Gratis workshop
De gratis workshop op 30 november is voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid van de bibliotheek. De lezing vindt plaats in het Theatercafé van De Klinker, op de begane grond. Opgeven kan via de deze link of bij het Infopunt in de bibliotheek.

Hiernaast hebben wij een nog paar plekken beschikbaar voor de gratis computercursus Digisterker in Winschoten; ‘leren werken met je DigiD’ en in Finsterwolde voor Klik & Tik; ‘eerste stappen met computer & internet’. Graag aanmelden via de link.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button