Incidenten

Kop-staart botsing met twee personenauto’s voor verkeerslichten bij Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Aan het begin van de middag vond er een kop-staart botsing plaats tussen twee personenauto’s bij de kruising met de verkeerslichten bij Heiligerlee. Zowel de politie als ambulance kwamen ter plaatse.

- advertentie -

Het incident vond rond 12.30 uur plaats. Volgens ooggetuigen reed een van de voertuigen achterop de andere, wat resulteerde in materiële schade aan beide auto’s. Direct na het ongeval werden de hulpdiensten gealarmeerd en zij waren snel ter plaatse.

De politie zette een voorsorteerstrook af. De betrokkenen zijn gecontroleerd door een ter plaatse gekomen ambulance. Er raakte niemand gewond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button