Op stap

Dit is er te doen tijdens Adrillen bij de horeca in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Allerheiligenmarkten in Winschoten, in de volksmond ‘Adrillen’, is een begrip. Het is de grootste warenmarkt van de provincie Groningen. Maar er valt nog veel meer te beleven tijdens dit gezellige evenement.

- advertentie -

Uiteraard kent iedereen de markt en de kermis. Maar bij de horecagelegenheden op het Marktplein is er ook genoeg te doen. Jaarlijks is het dan ook altijd een feestje waar menig Winschoter een dagje voor vrij vraagt.

Artiesten
De horecaondernemers op en nabij het Marktplein hebben een leuk programma. Zo komt Martin Zemering naar Tapperij Hoppe, de Esperando’s naar Dommering en is Lars Koehoorn samen met Rob Scholtens te horen bij Stadscafé De Pastorie.

Bij Shooters, Mambo en La Luna is er een DJ die zorgt voor een leuke avond waarbij je zeker niet stil gaat staan! Uiteraard is Café Krikke ook geopend. Kortom, kom naar het uitgaansgebied van Winschoten voor een leuk feestje en vier samen de 207e Adrillen!

 

- advertentie -
Dit bericht op Instagram bekijken

 

- advertentie - 

Een bericht gedeeld door Stadscafé de Pastorie (@stadscafedepastorie)


- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button