Cultuur

Expositie Evert Brink bij Stichting Oud Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Nog tot zaterdag 18 november zijn 54 schilderijen en aquarellen van de Winschoter kunstschilder Evert Brink (1917-1982), met afbeeldingen van Winschoten, Oldambt en Westerwolde, te bewonderen bij Stichting Oud Winschoten in het oude Pabo gebouw aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 4 te Winschoten.

- advertentie -

De maandag-, donderdag en zaterdagmiddag van 13.00-16.00 uur is men welkom om deze unieke expositie te bewonderen. Nooit eerder zijn zoveel werken in zovele stijlen, voornamelijk uit particulier bezit, van Brink in één tentoonstelling bijeengebracht.

De entree is gratis waarbij tevens de collectie van Winschoter erfgoed te bewonderen is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button