Op stap

Hé doe! Komst ook op Adrillen?

- advertentie -

Winschoten – De Allerheiligenmarkten in Winschoten, in de volksmond ‘Adrillen’, is een begrip. Het is de grootste warenmarkt van de provincie Groningen. Maar er valt nog veel meer te beleven tijdens dit gezellige evenement.

- advertentie -

In 2023 wordt het evenement op 6 en 13 november gehouden. De markt op 13 november staat ook wel bekend als ‘Lutje Adrillen’.

Op maandag 6 november valt er naast de grote warenmarkt nog veel meer te beleven. Wat te denken van de vele straattheater acts die de bezoekers tegen kunnen komen wanneer ze langs de kramen schuifelen. En je zou bijna gek zijn wanneer je na je bezoek aan de markt niet nog even de gezellige sfeer komt proeven op het gezellige Marktplein, waar de horeca altijd groots uitpakt met vele liveoptredens.

Ook aan de kinderen is gedacht. Op het Israëlplein worden een aantal leuke attracties geplaatst. Deze kan je allemaal gratis bezoeken!

Al met al genoeg reden om 6 en 13 november weer met dikgedrukte letters in je agenda te zetten! Het evenement begint op beide dagen om 09.00 uur. De warenmarkt, het straattheater en het kinderplein lopen vervolgens door tot 17.00 uur. Op 6 november gaat het in de horeca door tot in de late, of vroege, uurtjes.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button