Sport

‘Knokken voor Henk Meijer’ groot succes!

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag werd door Sportcentrum Nico Jager en Budocentrum Chikara de vechtsportmarathon georganiseerd “Knokken voor Henk Meijer”. Een dag waarbij deelnemers konden meedoen aan verschillende workshops van (inter-)nationale toptrainers met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor vechtsportlegende Henk Meijer voor een behandeling in Mexico tegen zijn verschrikkelijke ziekte MS.

- advertentie -

Voor de deelnemers een unieke gelegenheid om op één dag kennis te maken met verschillende vechtsporten zoals; Budospelen, Zelfverdediging, Karate, Wushu / Kung fu, Systema / Kinesica, Brazilian Jiu Jitsu, Kickboksen en natuurlijk Taekwondo van vechtsportlegende Henk Meijer zelf.

Naast workshops waren er ook spectaculaire demonstraties van het demoteam van Henk Meijer en het demoteam van Bao Trieu Blijd met naast Wushu / Kung Fu ook een hele passende demonstratie van de traditionele Chinese Leeuwendans die wordt geacht boze geesten te verjagen en geluk en voorspoed te brengen.

Onder grote publieke belangstelling kwamen ruim 100 deelnemers variërend in leeftijd van 3 t/m 70 jaar in actie op deze dag om te knokken voor Henk Meijer.

Aan het eind van de dag mocht Henk Meijer uit handen van organisator René Beertema een cheque in ontvangst nemen met daarop een bedrag van maar liefst € 2.150,–. Een ontzettend dankbare Henk Meijer kon vervolgens meedelen dat alle verschillende acties in het land  inmiddels voldoende geld hebben opgeleverd om de behandeling te kunnen ondergaan.

Over 2 weken vliegt Henk naar Mexico en volgt de operatie. Geweldig nieuws en daarmee een geweldige afsluiting van deze geweldige dag.

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button