Algemeen

Burgemeester en wethouder ontbijten met leerlingen Kleine Dollard

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 9 november begon de schooldag van groep 8 van Obs de Kleine Dollard met het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Jurrie Nieboer kwamen langs voor een hapje.

- advertentie -

Ze spraken met de leerlingen over het belang van een gezond ontbijt. Uit die gesprekken bleek dat het ontbijt nog wel eens wordt overgeslagen. Goed dat er nu aandacht aan wordt besteed!

Verder werd er gesproken over plannen na de basisschool. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema vertelde over haar schooltijd. Wethouder Jurrie Nieboer vroeg leerlingen wat ze later wilden worden. ”YouTuber” was een populair antwoord. Een geslaagde en gezonde ochtend!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button