Algemeen

De Heerenzitting overhandigt cheque aan SOW

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond, 1 november, heeft SOW een prachtig cadeautje ontvangen van Stichting de Heerenzitting. Op vrijdag 1 september vond het 7×7 benefiet toernooi plaats. Het toernooi werd gespeeld op het sportcomplex van VV BNC aan de Klinkerweg in Finsterwolde. De opbrengst ging naar het goede doel: Stichting Oud Winschoten.

- advertentie -

Na een korte vergadering van de Heerenzitting overhandigde voorzitter Geert Draaijer een cheque aan onze voorzitter Trijnko Pelgrim. Na een rondleiding en een kijkje bij de Evert Brink expositie werd de avond afgesloten met een hapje en drankje. Het bedrag zal besteedt worden aan verbetering van het computersysteem en Winschoter erfgoed.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button