Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Werkzaamheden Hora Siccamaweg lopen fors uit

- advertentie -

Winschoten – De Hora Siccemaweg, een belangrijke verbindingsweg tussen Midwolda en Winschoten, wordt momenteel aangepakt. De verbeteringswerkzaamheden worden uitgevoerd door de Oldambtster Wegenbouw Combinatie (OWC). Deze weg staat al jaren bekend om de vele klachten over de slechte staat van het wegdek en zorgt voor ongemak en irritatie bij weggebruikers.

- advertentie -

Aanvankelijk zouden de werkzaamheden duren tot en met 10 november. Volgens de gemeente is het momenteel onbekend wanneer de weg weer open gaat. De weg is compleet afgesloten voor verkeer maar fietsers kunnen over het fietspad op de dijk.

Extreme neerslag
“In verband met de extreme neerslag van de afgelopen tijd hebben de werkzaamheden aan de Hora Siccamaweg enkele weken vertraging opgelopen, het is op dit moment lastig om te zeggen wanneer de weg opengesteld zal worden.” laat de gemeente weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button