Politiek

CDA Oldambt komt in actie voor een levendige en gezonde gemeenschap

- advertentie -

Oldambt – CDA Oldambt komt in actie voor een levendige en gezonde gemeenschap. Daarom deelden ze  afgelopen donderdag gratis peren uit op verschillende plekken in onze gemeente.

- advertentie -

“Wij geloven dat gezond eten de basis is voor een gezonde levensstijl, en wat is er gezonder dan een sappige peer om je dag te beginnen? Deze actie is onze manier om waardering te tonen voor onze medeburgers. Maar daar blijft het niet bij. We zetten ons ook in voor een gezond sportaanbod bij jou in de buurt en het versterken van de gemeenschapszin.” aldus de partij.

Er werden door enthousiaste vrijwilligers, op diverse locaties, gratis peren uitgedeeld aan iedereen die langs kwam. Ook werd er gesproken over bereikbaar en betaalbare sport in Oldambt, door te bouwen aan sterkere gemeenschappen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button