Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Beveiliging in donkere dagen en bij evenementen door A.F. Security

- advertentie -

Winschoten – In het Oldambt zijn er steeds vaker mensen die graag tijdelijk een beveiliger op hun terrein wensen. Dit kan zijn vanwege een bouw of verbouw, een leuk meerdaags evenement of een feestje. Zeker nu de dagen weer korter worden, is een paar extra ogen in de nacht wel prettig.

- advertentie -

“Wij hebben al vele mooie en grote projecten in en rondom Winschoten mogen voorzien in het kader van beveiligen.” zegt eigenaar Alex Feenstra. Tijdens de RUN in Winschoten, sinterklaasintochten, maar ook het afgelopen seizoen bij Camping Wedderbergen waren de beveiligers van A.F. Security ’s nachts aanwezig.

Camping Wedderbergen
Dit laatste was extra speciaal voor eigenaar Alex Feenstra. Hij heeft in zijn jeugd met ouders en zus daar veel tijd doorgebracht. En de camping was zo tevreden, dat voor het volgende seizoen A.F. Security weer is benaderd. Inzet bij de Nacht van Winschoten lag ook in de planning, maar vanwege het niet doorgaan viel dat af. “Dat was wel jammer, in je eigen stad dit soort klussen mogen uitvoeren is toch wel mooi.” zegt Alex trots.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Volledig zelfstandig
Al sinds 2010 is Alex actief in de beveiliging. “Ik ben begonnen met de opleiding naast mijn gewone baan en ben zo steeds vaker via grotere bedrijven ingezet. Uiteindelijk ben ik in 2018 volledig zelfstandig aan de slag gegaan. In 2019 kreeg ik mijn speciale ND vergunning na een intensieve screening en nu kan ik dus volledig eigen werk aannemen.”

Met een vast team dat voor Alex werkt, kan hij diverse activiteiten en evenementen beveiligen. Allerlei soorten beveiligingen kunnen verzorgd worden, ook beveiligers met honden.

Opvang vluchtelingen
Ook buiten de gemeente Oldambt weten ze Alex van A.F. Security te vinden. Zo beveiligd hij samen met zijn team werknemers de Oekraïne opvang de Grenshof te Bellingwolde. Dit is een leuk maar vooral groot project waar Alex zijn tanden in heeft vastgezet! “We zijn ook zeer trots dat deze aanbesteding van gemeente Westerwolde aan ons is gegund!” zegt Alex.

Dit is totaal ander werk dan bij beveiliging van zonneparken of wanneer je gezellig in Veendam op het museumplein tijdens het muziekfeest rondloopt of met Waterbei in Winschoten.” zegt Alex trots.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Informatie
Heeft u binnenkort een evenement, bedrijfsruimte of iets anders waar we u mee van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. “Zo kunnen we samen kijken wat er mogelijk is en kunnen we toespelen op uw wensen.” aldus Alex. Informatie over A.F. Security: www.a-fsecurity.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button