Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Thom Hensens uit Scheemda behaalt tweede plaats op NK judo senioren

- advertentie -

Scheemda/ Almere – Afgelopen weekend heeft judoka Thom Hensens uit Scheemda meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap judo senioren. Het toernooi vond plaats in Almere en Hensens wist daar een indrukwekkende prestatie neer te zetten door een tweede plek te behalen in zijn gewichtsklasse, tot 73 kg.

- advertentie -

Hensens, die traint bij Judo 53° Noord betrad vol vertrouwen de wedstrijdmat. Met zijn uitstekende techniek en sterke fysieke vaardigheden was hij een geduchte tegenstander voor zijn concurrenten.

De finale was een spannend en intensief gevecht tussen Hensens en zijn tegenstander. Beide judoka’s waren aan elkaar gewaagd en gaven elkaar geen centimeter ruimte. Uiteindelijk moest Hensens genoegen nemen met een welverdiende tweede plaats.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button