Incidenten

Auto in Bad Nieuweschans fors beschadigd door vuurwerk: ‘Dit is een gerichte aanslag’

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In Bad Nieuweschans is het afgelopen weekend een auto zwaar beschadigd geraakt door vuurwerk. Volgens de eigenaar is er sprake van een gerichte aanslag. De politie spreekt van vernieling en doet onderzoek naar de toedracht.

- advertentie -

“Wij worden al weken geterroriseerd”, aldus de eigenaar van de auto tegen RTV Noord. Zij zegt dat er sprake is van een ruzie in de relationele sfeer en dat er illegaal vuurwerk is gebruikt. “Waarschijnlijk waren het twee cobra’s.”

De auto stond niet voor de woning geparkeerd, maar iets verderop bij basisschool Houwingaham. “Er was geen plek in de straat, dus toen heeft mijn vriend de auto daar maar neergezet. Dit had heel anders kunnen aflopen.”

‘Wat gebeurt hier wel?’
Omwonenden schrokken zaterdag rond 23.15 uur van twee knallen. “Het waren twee enorme explosies”, aldus een omwonende. “Ik docht: wat gebeurt hier wel? Het dee mie wat, want dit verwacht je nait.”

Er is aangifte gedaan en de politie is een onderzoek gestart.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button