Algemeen

Op jacht naar het noorderlicht met de Barrel Challenge

- advertentie -

Winschoten – Met de Barrel Challenge op jacht naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland. Zo’n 45 auto’s zijn zaterdagmiddag vanaf het Marktplein, met de inschrijving bij café Dommering,  vertrokken naar het hoge noorden en dit keer alleen onder auspiciën van Rob Zweep van Zweep Events, want vader Meini blijft dit keer thuis.

- advertentie -

Sowieso weer een hoop lol en gekkigheid. Avonturen in een oud barrel (of nieuwe bak) door weer en wind en natuurlijk een enorm grote kans om hét Noorderlicht in levende lijve te aanschouwen. Enkel en alleen voor de Noorderlichteditie geldt er geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto. “Elke auto mag wat ons betreft mee”, zegt Rob Zweep.

De deelnemers komen met deze editie ook weer uit het hele land en men gaat vanaf Winschoten naar Travemunde met de ferry naar Trelleborg. Aan boord krijgen ze een heerlijk buffet voorgeschoteld, daarna lekker slapen en ’s morgen een stevig ontbijt, waarna de jacht op het noorderlicht kan beginnen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button