Economie

Uitslag Winkelweek Winschoten zondag bekend

- advertentie -

Winschoten – De spanning stijgt, want komende zondag worden de winnende loten van de winkelweek bekendgemaakt! Afgelopen week vond de spannende loting plaats in het bijzijn van het Notariaat Winschoten Kruize Rolfers bij T Stadshuys.

- advertentie -

De winkelweek, die dit jaar plaatsvond van 19 oktober tot en met 29 oktober 2023, was een groot succes. Tijdens deze feestelijke week kregen consumenten bij elke €10,- aan aankopen bij deelnemende winkeliers een gratis lot. Hiermee maakten zij kans op diverse prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 10.000 euro!

Hoofdprijs
Vele enthousiaste deelnemers hebben hun loten al verzameld en kijken uit naar de bekendmaking van de winnende nummers. De hoofdprijs van 10.000 euro zal zonder twijfel voor veel vreugde zorgen bij de gelukkige winnaar.

De winkelweek heeft niet alleen gezorgd voor blije consumenten, maar ook voor een flinke boost in de lokale economie. De deelnemende winkeliers hebben met veel plezier vele klanten mogen verwelkomen.

Dus pak snel je winkelweek loten erbij en houd komende zondag de bekendmaking in de gaten.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button